Urime ditelindjen moter

Urime ditelindjen moter

Urime ditelindjen moter e dashur..
cdo deshire e jotja qofte nje plotesim,
per mua nuk je vetem nje moter
po edhe nje jete me shum..te dua tepersisht dhe do
te dua deri sa te jetoj..
URIME DITELINDJA
I BEFSH 100 VJET c
do e mbare tprif ne jete …